Golf Stappenplan

Regelmatig organiseren wij tal van leuke golf-stappenplan

Golf Stappenplan

Golf is het mooiste spel dat er is. Een zeer levendige, uitdagende en sociale sport met een laag risico op blessures. Het houdt je soepel en fit. En het voornaamste, je speelt golf lekker buiten in de natuur.

Bent u benieuwd of de golfsport ook iets voor u is?

Informeer dan naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden. Aan het einde van het stappenplan kunt u spelen op de golfbaan volgens de etiquette en golfregels die voor beginnende golfers belangrijk zijn. Door ervaringsgericht te leren, maakt u kennis met de golfsport.

Het Golf Stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen met maximum 4 personen onder leiding van Robert Jones, een erkende PGA Professional, en Guido Geenen.

Het stappenplan bevat tien lessen. Na enkele lessen op de driving range en putting green ontvang je baanpermissie op Golf Broekkant, en krijg je ook baanervaring. De laatste les is een baanles. Aan het eind van de lessen kan je onder begeleiding een theoretisch en praktisch golfexamen afleggen.

Al het noodzakelijke materiaal krijgt u gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking. Bovendien mag je gedurende de lesperiode gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten op Golf Broekkant.

Het volledige Golf Stappenplan kost € 225 per persoon en wordt gegeven in groepen van maximaal vier personen. Inschrijven kan zowel individueel als per groep.

Voor inschrijving en info kan je mailen naar guidogeenen@gmail.com.

Wil je meer informatie?

Contacteer ons